Zatloukat, zatloukat, zatloukat, dokud z toho nezešílíte

Nezvykle manipulativní okénko👽

Trénink dělá mistra. Zastavíte i ministra.

Ochrana dětí před psychopaty a manipulátory

Nezávisle manipulativní okénko🚶

Neříkáme, že musíte kliknout tady na odkaz, ale měli byste, protože chcete

Týdenní konstrukce obran + Individuální konzultace a analýzy s Tomášem Pourem

Nezávazně manipulativní okénko🤙

Když kliknete na tenhle produkt, tak se z vás nestane nikdo vyvolený

Zakázková kompenzace 10 slovních útoků

 

8 názorů na “Zatloukat, zatloukat, zatloukat, dokud z toho nezešílíte

  1. Barbora napsal/a:

    Zeptam se , kdo je potom vetsi manipulátor, ve vstahu kdyz muz je velmy zarlivi a roky drzi zenu doma, odrizne ji od kamarádů a vseho a jakykoliv jeji pohled ( na ulici, na muze .. omylem ) jeo to nej podvod hned problem , jakykoliv lajk na fb od muze je napadání ze snim zena neco ma, pouziva prave tento model jak pisete prave na tu zenu ze ona ho manipuluje a lze mu ze je proste takova … a toto na zene praktikuje 4 roky denne az zena ktera je neprávem osočována jde a udela to…( v dobe kdy podala zadost o rozvod) s uplne cizím muzem, v mínění ze ji bude lepe ze aspon se mu pomstí tim ze nebude trestána zbytecne… ovsem mu to nerekne a hlavne zjisti ze ji to vubec nepomohlo protoze to bylo to nejhorsi co udelala… no a zrejme ji to jeste vic oslabi , přizná se a stahne zadost o rozvod… bohuzel jeho osočování pokračuje a ted jeste na vetsi úrovni protoze ma uz k tomu duvod byt takovi… zena je odříznuta ted upone od vseho, auto penize a vse ma jen na povoleni a celkove se řetěz utahuje… dochazi k ponižování, a dva roky se z ni snazi udelat magora, hleda na internetu diagnózy kteryma ji pak napada , a snazi se ji vysvetlit ze neni zdrava a ze by se mela lecit, dochazi i k sexuálnímu nasili , zneužívání, znásilňování, ale vse jen na psychicke úrovni , zadny útok fizicky… ted kdyz konecne sebrala odvahu to nahlasit je uz tak psychicky vycerpana ze ona sama nevi zda je ona ta manipulátor nebo ne… on samozrejme jeho tvrzení otom ze ona neni normalni pouziva u soudu … poznaj tam kdo je kdo?

  2. Paul napsal/a:

    Zatloukat, zatloukat, zatloukat, je už z principu totální kravina. Nevede do vztahu, ale od vztahu. Tato strategie by mohla fungovat výhradně v případě, kdy se to stane jedinkrát a neexistují indicie vedoucí k nám. Ale jak se říká, časem se všechno provalí a nejspíš to zapříčiníme my sami, jak se právě budeme snažit to utajit. Pokud nějaký psycholog, či sexuolog veřejně hlásá podobný přístup, pak už samotný princip takového postoje rozbíjí vztahy lidí, i kdyby před tím byly bez poskvrny. Protože ti lidé si nebudou moci nikdy úplně věřit, jakmile vpustí do vědomí, že ten druhý nám už z principu bude lhát, ovlivněn podobnými názory. Z čehož nám jednoznačně vyplyne: takový specialista je toxičan. Navíc vynaložené úsilí k zatloukání se v okamžiku zjištění skutkové podstaty pro toho člověka obrátí v negativní hodnotu. To, co původně mohlo být třeba i relativně snadno odpustitelné, mezitím tak nabobtná, že to vztah obou lidí skutečně rozvrátí. Neboť ten druhý si retrospektivně zanalyzuje celé jeho chování a nemusí už s takovým člověkem chtít mít nic společného.

    • Lujza napsal/a:

      Presne toto sa stalo v mojom vztahu. Nakoniec som poziadala o rozvod. Ex klamal aj v uplnych malickostiach. V priebehu mesiaca mi povedal 4 rozne verzie toho isteho pribehu, s tym, ze “to som tak nepovedal, to by som nikdy nepovedal, to si nepamatas, takto to nebolo”. Nastastie som si to na radu kamaratky zapisovala, lebo inak by som asi aj ja pochybovala sama o sebe.

    • vereo napsal/a:

      A ako si to nakoniec vyriešila? Som v takej situácií a je to takmer neznesiteľné, už vôbec neviem čomu veriť a čomu nie. Hlava mi hovori aby som z toho vystúpila, že predsa o tom človeku všetko svedčí že povahovo by to zvládol urobiť a potom je tam druhá časť tých citov ale tiež už sú tým tak poznačené, že cítim len bolesť a výčitky že čo ak mu ale krivdím a len mi to zašibáva a on hovorí pravu. Prečo by to ale robil preco by chcel pokračovať v niečom takom? Aký dôvod by mal jednoducho ma držať aby som nemohla byť voľná keby vedel že by som chcela odísť ak by to bola pravda. Cítim strašnú úzkosť.

  3. Zuzana napsal/a:

    Jediná situácia, ktorá mi napadá, že by mohla byť realizovateľná je, ak neexistuje vzťah – myslím v emocionálnej rovine, medzi dvomi stranami. Napríklad – urobím prešľap vo firme, ktorý nie je závažný, viedol ale k určitým materiálnym škodám a mala by som problém. Zamestnávateľa to nejak \”nepoloží\”, v rámci mechanizmov vo firme ale zisťuje a rieši. Ak neexistujú dôkazy + viem, že mám poučenie a budem sa tej skúsenosti vyhýbať – budem \”zatloukat, zatloukat..\” Dôjde k narušeniu dôvery medzi tými konkrétnymi ľuďmi – ale ak ide o väčšiu organizáciu a ľudia sa menia a nemajú osobný, vlastnícky vzťah k firme – časom to vyšumí. Samozrejme pocit viny ostane – ak ako memento pred ďalším prešľapom, asi môže pomôcť.

  4. Jiří napsal/a:

    Mě se stal opak,kdy mne partnerka sama před kamarádkou nařkla z podezření na to že ji podvádím.Ta se toho chytla a ještě ji v tom utvrzovala protože i jí se to nějak hodilo(hodilo se jí říct přesně s kým ji asi podvadim aby se dotyčné zbavila).takze hodilo se to moji partnerce,neboť mne přemluvila na to mít spolu dítě a rodinu ,ale jakmile zjistila,že dítě čeká,neváhala a začala podnikat kroky proti mně aby se mne mohla zbavit.takze nastalo křivé obvinovani z nevěr ,kterému jsem se samozřejmě bránil ale vypadalo to že zatloukám , zatloukám, zatloukám , a nešlo se z toho dostat,protože partnerka to dělala se záměrem a věděla že to není pravda,ale dohnala to do krajnosti pro mne ,kdy se samozřejmě odstěhovala a teď mne dala k soudu o výživu a výchovu dítěte a dostala dítě do výhradní péče a ja se chci odvolat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.