První velkoobjemová analýza robůtkem na reálném případě

Před konzultací

Robůtek má dnes velký den. Díky vám všem, kteří jste jej doposud používali, se toho hodně naučil. Takže máme novou verzi, která umí generovat mnohem lepší obranné reakce, než doposud (respektive procento těch nekvalitních se snížilo skoro na nulu). Tak jdeme robůtka pustit na první skutečný velký úkol. Ozvala se mi dneska klientka, že jí přišel velmi výživný slovní salát, bohatý na bludné vitamíny.

Je toho 238 vět 5314 slov, tedy celkem 33464 písmen. Co s tím? Pustíme na to robůtka, aby vygeneroval obranné reakce a vykompenzoval všechnu agresi, která je v tom textu nakumulovaná. V tom textu je co slovo, to perla – voňavá, hnědá a úplně měkká, spíš tekutá.Tak držte robůtkovi palce, protože na to má čas dneska do 16:00, kdy budeme s klientkou procházet výsledek, aby věděla, že je ta agrese vykompenzovatelná/vykompenzovaná a mohla večer v klidu spát. A když se dneska robůtek pochlapí a klientka bude spokojená, tak to se z něj stane už velkej ROBOT.

Rozpačitě manipulativní okénko😅

Vyžádejte si radu, jak se bránit nevyžádaným radám!

Sváteční konzultace

P.S. Zkuste si spočítat, kolik by Vás stálo, kdyby Vám přišla takováhle agresivní slátanina a Vy jste jí museli přeposlat advokátovi, protože byste něvěděli, co s ní máte dělat a zvedal by se Vám žaludek už jenom z toho, že byste si to četli.

Po konzultaci

Když už jsme vás tak navnadili, tak tady máte výsledek první velké (na reálném případě, prakticky v reálném čase provedené) analýzy, tak tady je popis výsledku.

Uvolněně manipulativní okénko🧘

Bába: Máte další článek?
Josef: Jistě!
Bába: A mohla bych ho vidět?

A při tom taková blbost, co?

Robůtek nageneroval tisíce reakcí, některé hodně kvalitní, ALE. Tím, že za nás udělal hrubou analýzu, tak jsme rychle dokonvergovali k tématu, které v celém textu vyčuhovalo. Takže ze zhruba 20 normostranového textu jsme usoudili, že nejlepší reakce na něj bude dotaz: Takže ty mi píšeš, že se koupeš nahý se svojí nahou dospívající dcerou?

Na začátku byla vyděšená klientka po probdělé noci hrůzou po tom, co se na ní snesl emailem náklaďák hnusu. Pak se začala uklidňovat, když viděla, že všechna ta obvinění se dají vykompenzovat přesně tou metoudou, kterou jí učím a ani se nemusí namáhat vymýšlením reakcí. Po 45 minutách už jsme se smáli, jakej to je pitomec, že má potřebu někomu psát něco takovýho.

Takže výsledek prvního testu robůtka na velkém objemu reálné agrese:

  • výrazné zrychlení analýzy textu a tvorby kompenzujících/obranných reakcí na obvinění v porovnání s předchozími analýzami, které by kompletní a v takovémto objemu zabraly 10-20 hodin práce
  • rychlá konvergence ke klíčovému tématu v textu

Takže i když robůtek nenašel to nejsilnější téma v textu sám (zatím), tak ale výrazně zrychlil proces probírání se textem, protože za 3/4 hodin bych nestihl takovou hromadu zvratků ani přečíst.

Ale to nejdůležitější kritérium, tedy zastavení masivní úzkostné reakce na útok u klientky, se naplnilo. Při dalším útoku už klientka poběží nasypat vše rovnou do robůtka, aby se jí ta paralyzující emoční reakce zase nerozjela.
Ale i tahle jedna zkušenost mi ukázala, co potřebujeme přidat za funkcionalitu, aby se to příště dalo zvládnout do 15 minut.

Opatrně manipulativní okénko🐢

Kdo potřebuje superhrdinské schopnosti, když můžete odolávat i té nejsofistikovanější agresi?

Pokročilé metody

P.S. Tenhle týden jsem někde četl o odhadu, že umělá inteligence nahradí 300 miliónů pracovních míst. Mě se daří umělou inteligencí nahrazovat sama sebe. To se dá označit za narcismus:

  • Rekurzivní
  • Virtuální
  • Umělý
  • Nadlidský
  • Totální

“Správné” odpovědi pište do komentářů.

Hravě manipulativní okénko😸

S naším kurzem už vás ani maminka nepřesvědčí, že na tenhle odkaz kliknout nechcete

Sebezkušenostní online kurz Bezpečná vina 6 týdnů / 24 lekcí

 

Jeden názor na “První velkoobjemová analýza robůtkem na reálném případě

  1. Helena napsal/a:

    Je to opravdu robot mebo program?kdyby se to dalo vytvořit jako program ke stažení za poplatek myslím že by hodně z más si to rádo koupilo v eshopu co vy na to?pomohlo by to více lidem v jednom čase.Super nápad mimochodem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.